Nieuwsbrief mei 2019

Terreinen

Onze onderhoudsploeg werkt elke dag met hart en ziel aan de terreinen. Gelieve dan ook volgende belangrijke regels te respecteren:

  • Terreinen mogen nooit betreden worden met ander schoeisel dan tennisschoenen (dus geen loop-voetbal-wandel-of andere schoenen) .
  • Bij vochtig weer / regen of bvb. wanneer er afdrukken van eigen schoenen te zien zijn mag er niet gespeeld worden omdat dit diepe groeven veroorzaakt. Gelieve het terrein te verlaten en terreinen 5 en 6 te gebruiken (deze zijn beter bestand tegen vochtig weer) .
  • Bij droog weer dient er frequent (voor, tijdens en na) gesproeid te worden. Daarvoor werden vorig jaar drukknoppen voorzien aan de ingangsdeuren van de terreinen (de knop een aantal seconden indrukken, er kan slechts 1 terrein per keer gesproeid worden) .
  • Vuilnis dient in de blauwe bakken naast het sportcentrum gedeponeerd te worden.

 

Ontmoeting met Boom

De jaarlijkse ontmoeting met onze buren uit Boom gaat door op 30 mei. Meer info op onze website (http://www.svat.be/ontmoeting) of op onze Facebook pagina.

 

Clubkampioenschappen

 

  • Inschrijven voor het clubkampioenschap kan tussen 8 en 29 mei op de oranje inschrijvingslijsten in het clubhuis. De wedstrijden vangen aan op 1 juni, finales zijn voorzien op zondag 15 september.
  • Er zijn ook dit jaar leuke prijzen voorzien zoals 3 duo-tickets voor de finaledag van de European Open op 20 oktober (loting aanwezige deelnemers, aanwezige winnaars en aanwezige verliezersronde). Meer info op onze website (www.svat.be/clubkampioenschappen-2019).

 

Upgrade Tennis Vlaanderen

Op donderdag 9 mei zullen Elit en de website van Tennis Vlaanderen vanaf 9u niet beschikbaar zijn wegens een upgrade van de systemen. Het terreinreservatiesysteem wordt grondig vernieuwd. Verwacht wordt dat de upgrade tot de middag zal duren.

 

Sportieve groeten

 

 

Daan